Leje af store minibusser

Leje af store minibusser hos Rewitz Busser giver dig gode fordele

Når du lejer en stor minibus hos os, så er det er tilladt at bruge minibussen med lidt store armbevægelser.

Vores kundeservice er, at når du lejer en af de store minibusser – og store turistbusser – så skal du føle, at du i lejeperioden har din egen bus. Dermed giver vi også plads til, at minibussen kan bruges til mere end det, der normalt kendetegner denne her branche.

Det er ud fra devisen frihed under ansvar, at vi giver plads til rummelighed og fleksibilitet, når du og andre skal køre med den store minibus, som du lejer her hos Rewitz Busser. Passagerer må altså gerne spise og drikke i lejede busser – og slænge sig i sæderne. Vi forventer til gengæld, at du og dine passagerer passer på bussen, som var det din egen bus. Den lejede bus skal desuden afleveres rengjort efter endt lejeperiode.

Leje af stor minibus er uden chauffør
Når du lejer en hvilken som helst bus – minibusser og stor busser – hos Rewitz Busser er det uden en af vores erfarne chauffører.

Du skal altså selv køre bussen, eller selv sørge for at finde en eller flere chauffører, som kan køre den lejede bus. Det koster det samme at leje en bus hos os uanset om der i aftalen anføres en chauffør eller flere chauffører.

Store minibusser – Stort kørekort – 14 – 20 bussæder
Har du brug for at leje en bus med mere plads, end en 9 personers minibus kan klare, så tilbyder vi såkaldt store minibusser til udlejning.
Vi har et udvalg af store minibusser, der om som regel omfatter omkring 5 busser af varierende størrelse, og antallet af siddepladser i minibusserne ligger et sted mellem 14 – 20 bussæder.

For at køre en stor minibus af denne størrelse skal du eller en anden chauffør have stort kørekort.

Ved leje af bus har du råderetten
Som for vores øvrige busser gælder det også for leje af en stor minibus, at sålænge du behandler og kører vores bus i henhold til vores aftale og betingelser, så er det dig, der bestemmer, hvad du bruger den lejede minibus til.

Der er typisk stor efterspørgsel på vores minibusser til 14 – 20 personer, så vi anbefaler, at du giver os et ring eller sender en mail for at høre, hvad vi kan tilbyde dig af minibus, lejepris og eventuelt gode tilbud i forhold til det formål, som du skal bruge den store minibus til.

Rummelig brug af bussen
Vores politik med hensyn til anvendelsen af vores busser er som nævnt flere steder, at det er OK at bruge vores busser i en udstrækning, der gør, at det er rart at være passager og chauffør, når man kører med rundt i en af vores minibusser – og turistbusser.

Du kan dog være sikker på, at når du henter en bus, som du har bestilt til leje, så er bussen rengjort fra ende til anden. Desuden er bussen blevet kontrolleret på vores eget busværksted, så både drift og køreegenskaber er helt i top.

Velegnede busser til skiferie og anden kør-selv-ferie
Vores busser med plads til 14 – 20 personer er velegnede til mange forskellige formål i forbindelse med persontransport. Et af disse formål er vores busser dog i særlig grad velegnet til – og det er ferieture og skiture. Disse busser indeholder nemlig god plads til både passagerer og skiudstyr, og der kan være mange fordele ved selv at stå for planlægning og tranport for skituren. Med “egen” bus kan du og dine rejsefæller selv bestemme ruten, tid og sted for alle de busture, som I kommer til at køre på skiferien.

Godt tilbud på leje af minibus
Giv os et ring når feriesæsonen og skisæsonen nærmer sig. Så kan vi hjælpe med at finde en god minibus og måske et godt tilbud, når du og dine venner eller familie skal arrangere kør-selv-ferie eller kør-selv-skiferie.

Du er hele året rundt velkommen til at komme og se på vores udvalg af busser, hvis vi har dem hjemme. Adressen er Nordskovvej 33 i Viby.

Du er naturligvis også altid velkommen til at ringe på 86 222 888 eller sende en mail til jan@rewitz.dk, hvis du har spørgsmål til mulighederne for at leje en bus af en bestemt type.

Udlejning af busser