Bus til arrangementer

Bustransport til arrangementer – Buskørsel med chauffør

Gode arrangementer omfatter en god og hyggelig buskørsel med en glad og erfaren buschauffør.

Står du med ansvaret og opgaven at skulle arrangere en bustur til en begivenhed på et given destination, med buskørsel ud og måske hjem igen, så kan vi hjælpe med at gøre arrangementet til en fuldendt succes ved at stå for din bustransport.

Vores målsætning for bustransporten med vores busser til hvilket som helst arrangement er, at buskørsel, persontransporten og tiden i bussen skal være en mindst lige så god oplevelse for passagererne som det arrangement, der er målet for transporten i vores bus.

Lad os hjælpe dig videre herfra
Ring til os nu på tlf. 86 222 888 eller send en mail til jan@rewitz.dk

Rewitz Busser kan tilbyde hjælp og rådgivning til planlægning
Vi kan hjælpe dig på mange måder med din planlægning af busturen og ved at tage os med på råd så tidligt som muligt, så får du gjort transporten med bus til en integreret del af hele turen.

Vi har gentagne gange hjulpet mange med at skabe en perfekt bustransport, der passer til arrangementet. Og noget af det, der gør Rewitz Busser så efterspurgt, er at vi giver plads til rummelighed og glæde i vores busser.

Bustransport til mange forskellige arrangementer
Vi tilbyder bustransport til stort set alle arrangementer, og vi har i tidens løb kørt med passagerer fra firmaer, skoler, institutioner, foreninger og sportsklubber, der kontakter os direkte.

Vi kører også for en hel del koncertbureauer og eventbureauer, der tilbyder kørsel til deres kunder i forbindelse med fx koncerter, fodboldkampe og andre sportsbegivenheder.

Vi har især en hel del transport af vidt forskellig slags inden for fodbold og fodboldstævner.

Dels arrangerer vi mange ture til store fodboldkampe i både Danmark og udland.

Dels står vi ofte for al den kørsel, der løbende foregår i forbindelse med fodboldturneringer, hvor passagererne typisk er fodboldspillerne, trænere, ledere, tilskuerne, osv, der skal køres til og fra fodboldbanerne.

Buskørsel for firmaer
Firmaudflugter, firmaevents, buskørsel med medarbejdere til udstillinger o.l. er også arrangementer, hvor vi stiller vores hjælp og busser til rådighed.

Buskørsel med plads til fest og hygge
Vi tilbyder også kørsel i forbindelse med polterabend, diskoteksbesøg, julefrokost, sommerudflugt og lignende arrangementer. Vi kan eksempelvist stå for bustransporten i løbet af hele begivenheden eller blot stå for bustransporten til en given destination på et hvilket som helst tidspunkt.

Der er med andre ord meget gode muligheder for, at vi vil stå for bustransporten til netop det arrangement, som du skal arrangere.

Lad os høre fra dig så vi kan hjælpe både dig og dine passagerer godt på vej – med en eller flere af vores busser.

Udlejning af busser