Bustransport med chauffør

Bustransport – Buskørsel og persontransport med chauffør

Buskørsel med chauffør kan betragtes som udlejning af en bus, hvor der vi stiller en chauffør til rådighed.

Rewitz Busser er først og fremmest et firma, der tilbyder udlejning af busser omfattende både minibusser og store turistbusser.
I de mange år vores busselskab har eksisteret, har vi dog også arrangeret mange former for bustransport, hvor leje af en bus indbefatter en af vores chauffører.

Så står du og har brug en bus, men mangler en god og erfaren chauffør, så er du kommet til rette sted, for her hos Rewitz Busser kan du nemlig leje både bus og chauffør.

Har du oven i købet brug for gode råd, når du skal arrangere den tur, som bussen skal bruges til, så kan vi også hjælpe dig i den henseende.

Transport med bus til arrangementer og ferie
Vores bustransport er rettet mod buskørsel til alle mulige arrangementer og mod turistkørsel i både Danmark og Europa.

Vælger du at lade os stå for kørslen til et arrangement, ferietur eller lignende, så tilbyder vi gode turistbusser med plads op til 52 passagerer.

I vores busser er der altid en ekstra plads – pladsen til hygge
Som det er tilfældet ved udlejning af busser, så gælder det også ved bustransport, at vi har den service i vores busser, at det er tilladt for passagererne at have det godt og gøre brug af pladsen og bussens muligheder. Der er med andre ord plads til at passagererne kan drikke en kop kaffe, te, øl eller sodavand samt få noget at spise – og det er der plads til, uden at de skal sidde og være bange for at spilde. Vores busser er til for at bruges, og busserne kan sagtens holde til en gang rengøring efterfølgende.

Dermed siger vi også, at vores turistbusser og busser til bustransport ikke ser ud, som var de købt i går, men du kan være sikker på, at de ved turens start er helt rengjort. Desuden bliver vores busser efterset og kontrolleret på vores eget værksted af busmekanikere, så hver enkelt bus altid er sikker og ansvarlig at køre i.

Dine ønsker – vores service
Rewitz Busser har som speciale – og er kendt vidt og bredt for – at vi servicerer vores kunder ud fra deres ønsker, og har du et eller flere specielle behov i forbindelse med en bustransport, så lad os hjælpe dig med at finde den rette løsning.

Desuden er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for at høre, hvad vi kan tilbyde dig af gode busser, gode priser og gode tilbud.

Ring til os på tlf. 86 222 888 eller send en mail til jan@rewitz.dk

Udlejning af busser