Leje af busser

Leje af busser med plads til rummelighed

Rewitz Busser tilbyder leje af busser til forskellige formål. Til billige lejepriser

Her hos Rewitz Busser kan du leje en bus til en billig pris, og vi har et varierende udbud af busser til ethvert formål.

En af de helt store fordele ved at leje en bus hos Rewitz Busser er, at de ikke ser fuldstændigt ud, som var de lige kørt ud fra busfabrikken. Man kan se, at vores busser er blevet benyttet til kørsel og transport af mennesker. Til gengæld behøver du heller ikke at behandler vores busser, som var de af glas.

Og bedst af alt – så er det sådan hos Rewitz Busser, at her er prisen for leje af busser er meget billig.

Brug den lejede bus – med respekt for den næste kunde
Vi kræver selvfølgelig af vores kunder, at de behandler vores busser med respekt og holder orden inden i dem, så de efter en rengøring ser ud på stort set samme måde, som ved starten af den periode, hvor du lejer bussen. Vi ved samtidig også, at ved udlejning af busser, så kan der komme en plet fra en kop kaffe, en bid brød eller lignende i ny og næ, og det er ikke noget, vi slår ned på ved gennemgang af bussen efter endt leje.

Vi er til gengæld opmærksomme på, at behandling af vores bus ved selve kørslen er på minimum et acceptabelt niveau. Det giver dig en god bus at køre i på hele turen, og det giver de næste lejere gode busser at køre i.

Eget værksted betyder busser med gode køreegenskaber
Det har også den betydning, at alle vores busser er i god køremæssig stand. Det gør det samtidig let og behageligt at køre enhver af vores minibusser og turistbusser. Rewitz Busser har desuden eget busværksted, hvor vi løbende vedligeholder vores busser, så de er fuldt behagelige og ansvarlige at køre med.

Udvalget af minibusser og store busser
Skal du leje en bus med plads til mellem 30 og 52 personer, så tilbyder vi for tiden 5 store busser, der har et antal siddepladser spændende fra 30 -52 sæder. Vores store busser (turistbusser) har forskellige faciliteter, hvoraf nogle af busserne er udstyret med partikelfilter, nogle med kaffe- og tekøkken, og nogle med moderne aircondition.

De fleste af vores store busser indeholder toilet og derudover er der mulighed for at se video og komme på internettet.

Skal du ud at køre bus med et antal passagerer på 14 – 20 personer, så kan vi byde på 4 minibusser med en kapacitet fra 14 til 20 sæder udover chaufførsædet.

Er det kun 7 – 9 personer iberegnet dig selv, der skal afsted, så kan du vælge mellem en god håndfuld minibusser hver med plads til henholdsvis 7, 8 og 9 personer.

Har du et almindeligt kørekort, kan du leje en minibus til 9 personer. Skal du bruge en større minibus, skal du have stort kørekort. Til buskørsel med store busser kræves det, at du har et gyldigt buskørekort.

Vil du se på vores busser i virkeligheden, så kom forbi vores kontor og garager her i Viby. Så kan vi vise dig udvalget, og du kan se hvilken bus, der passer bedst til dit behov.

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 86 222 888.

Udlejning af busser