Leje af minibusser

Leje af minibusser – op til 9 personer

Med blot et almindeligt kørekort kan du køre og leje en minibus med plads til mellem 7 og 9 personer.

Minibusser med fri råderet
Rewitz Busser tilbyder dig ved leje af en minibus at vælge mellem omkring 5 mindre minibusser, der hver især indeholder henholdsvist 7, 8 eller 9 sæder inklusiv førersæde.

Så længe du ellers overholder vores aftale og de betingelser, der gælder for leje af minibusser, så er du frit stillet med hensyn til, hvad du bruger vores minibus til.

Leje af bus uden chaffør
Bemærk at når du lejer en bus – i dette tilfælde en minibus – så er det uden en af vores chauffører. Du skal altså selv køre minibussen eller sørge for en anden chauffør. Der må gerne bruges flere chauffører, og prisen for leje af minibussen er alligevel den samme.

Du eller en eventuel anden chauffør skal være i besiddelse af et almindeligt kørekort for at køre en minibus på lovlig vis.

Rummelighed og brug af en lejet bus
Som nævnt andetsteds her på hjemmesiden er det vores politik, at vores busser gerne må bruges på en sådan måde, så transporten i sig selv bliver en positiv del af turen. Det giver dig og dine passagerer nogle forhold og muligheder, som du næppe finder andre steder til samme lave lejepriser for leje af busser.

Dermed kan det selvfølgelig også ses, at vores minibusser har været udlejet tidligere. Alle vores minibusser bliver rengjort fuldstændigt, inden den næste lejer overtager en minibus. Derudover bliver vores minibusser efter hver eneste udlejning kontrolleret på vores eget værksted af vores dygtige og erfarne busmekanikere. Så sikrer vi, at du som lejer får en fuld ud forsvarlig og sikker minibus at køre i.

Kør-selv-ferie i en minibus og bestem selv farten
Som busudlejer og arrangør af mange ferieture igennem årene, vil vi hos Rewitz Busser anbefale en kør-selv-ferie i en af vores minibusser, der er helt ideelle til det formål. En ferie i fx Europa og sydpå i “egen” bus har mange fordele, da du og dine rejsefællder er helt uafhængige sammenlignet med fx en ferie, der er skemalagt af et rejsebureau.

En ferie i minibus bliver ofte en mere afslappet ferie, fordi I selv bestemmer farten og planen for bustransporten.

Kørsel og transport af elever, medarbejdere, venner og lignende
Derudover er det oplagt at leje en af vores minibusser til kørsel med elever fra skoler og institutioner, medarbejdere fra firmaer, eller private passagerer til alle mulige forskellige destinationer.

Snak altid med os inden du lejer en bus
Uanset hvor du skal hen, og hvad formålet end er, så foreslår vi, at du altid kontakter os, inden du indgår aftale med en anden busudlejer.
Så du kan høre, hvad vi har at byde på af minibusser og gode tilbud på lejepriser.

Ring til os på tlf. 86 222 888 eller send en mail til jan@rewitz.dk

Vil du se vores minibusser, så er du også velkommen til et besøg på adressen i Viby ved Århus. Vi holder til på Nordskovvej 33.

Udlejning af busser