Leje af store busser

Lej store busser med god plads og billige priser for buslejen

Leje af store busser omfatter udlejning af turistbusser med 30 -52 sæder og ret gode faciliteter for udlejningsbusser.

Store busser – flere busser og plads op til 52 passagerer
Rewitz Busser tilbyder leje af flere forskellige store busser, der samlet set byder på plads til et antal passagerer, der spænder mellem 30 – 52 personer.

Leje af store busser er uden en chauffør fra vores busfirma. Det gælder for al udlejning af busserne hos Rewitz Busser.

Det betyder, at du selv skal stå for at finde en chauffør, der har et gyldigt buskørekort. Der må gerne være påført flere personer som chauffører på lejeaftalen, og prisen for leje af en stor bus er den samme, hvad enten der er en chauffør eller flere chauffører.

Udover kravet om en chauffør med buskørekort stiller vi kun krav om, at I overholder vores lejeaftale og betingelserne for leje af vores bus.

Fuld råderet og god plads til at bruge bussen
Så snart du har hentet bussen, og den er til din rådighed, så bestemmer du selv, hvad bussen skal bruges til. Som nævnt har vi den kundeservice, at ved leje af store busser og minibusser, så anser vi vores busser som brugsgenstande, der derfor gerne må bruges.
Og dermed mener vi, at der skal være plads til, at du og dine medpassagerer fx både kan drikke en kop kaffe og spise medbragt mad, uden hele tiden at være bange for at spilde.

Foskellige faciliteter i busserne
De store busser indeholder hver sine faciliteter, og da vi har en løbende udskiftning af busserne inden for leje af store busser, så forsøger vi dermed at kunne tilbyde leje af turistbusser med faciliteter der ligger på et så ordentligt niveau, at du hos Rewitz Busser får den højeste ydelse for pengene, når du lejer en bus.

I visse byer er partikelfilter påkrævet, og Rewitz Busser tilbyder derfor også store busser med partikelfilter. Det er dog stadig kun en del af busserne i udvalget, som har partikelfilter, så derfor er det vigtigt for os, at vi ved, om din bustur går via byer og miljøzoner, hvor partikelfilter er et krav.

De fleste store busser til udlejning indeholder toilet, mulighed for at se video samt adgang til internet. Disse store turistbusser er derfor velegnede, hvis du skal leje en stor bus til en længere bustur; fx en busferie hvor der er sandsynlighed for at skulle køre lange strækninger.

Store busser er velegnede til ferie
Vores store busser er meget velegnede til ferieture, og når du lejer en stor bus, hvor du selv og/eller andre kører bussen, så får I stor frihed til selv at kunne tilrettelægge jeres ferie, så busferien kan blive, helt som I ønsker.

Leje af en stor bus, hvor I selv står for kørslen, vil typisk resultere i en billigere ferie – i hvert fald hvad angår bustransporten.

Se vores busser og få gode råd inden du lejer en bus
Du er altid velkommen på vores adresse Nordskovvej 33 i Viby, hvor du kan få mere at vide om vores store busser både indvendigt og udvendigt. Du kan tillige stille spørgsmål og få hjælp og råd af os til at finde frem til den bus, der bedst kan opfylde dine behov og ønsker til den store bus, som du gerne vil leje.

Giv os et ring på tlf. 86 222 888 eller en mail på jan@rewitz.dk, så vi sammen kan finde frem til en stor bus, en pris og et godt tilbud.

Udlejning af busser