Turistkørsel – Ferieture

Turistkørsel og ferieture i Danmark og Europa

Turistkørsel med vores chauffør forøger udvalget af de busser, som du kan vælge til ferieturen.

Egen ferie – med lejet bus og erfaren chauffør
Står du med opgaven og ansvaret for at finde den rette transport for en større gruppe mennesker til egen planlagt ferierejse i Danmark eller ud i Europa – og tænker du på at leje en bus, men er lidt usikker på, hvem der skal køre den.

Så har du fundet løsningen her. Vi tilbyder nemlig, at du kan leje en bus plus en erfaren chauffør.

Og når det er vores egen chauffør, der står for kørslen, så er der også mulighed for at vælge mellem flere og bedre busser.

Når du lejer en bus med chauffør, så er der reelt tale om, at du køber det, vi kalder for turistkørsel. Rammerne er stort set de samme.

Turistkørsel – så bestemmer du selv din ferie
Vi stiller en bus og en chauffør til rådighed, og du bestemmer stort set selv resten. Du kan dermed arrangere en unik og fleksibel ferie, som er helt på dine og dine medrejsendes præmisser. En busferie bliver typisk mere afslappende, da I kan arrangere bustransporten løbende. Og så længe der er mulighed for, at vores chauffør kan overholde køre- og hviletidsbestemmelserne, så er han klar til at køre, når I ønsker det.

Når du benytter dig af denne her løsning, så får du og dine rejsefæller også en erfaren chauffør, der typisk har kørt mange busture rundt om i Europa. Chaufføren kan dermed være behjælpelig på mange måder med relevant viden, som man ofte kun er i besiddelse af, når man har lært steder at kende på egen hånd.

Turistkørsel i hele Europa – med behagelig transport
Vi tilbyder turistkørsel inden for hele Europa. Vores busser til turistkørsel er behagelige og moderne turistbusser, der er med til at gøre transporttiden hyggelig, så hele ferien – hvad enten den foregår i bussen eller uden for bussen – bliver én samlet god oplevelse.

Så hvis du ønsker en god ferie i en god bus med mulighed for egen planlægning hele vejen rundt, så lad os hjælpe dig og dine medrejsende afsted.

Ring til os på tlf. 86 222 888 eller send en mail til jan@rewitz.dk så vi sammen kan finde frem til de muligheder, der passer til dine ønsker.

Udlejning af busser